Üdvözöljüka Kristály Torony honlapján

Magyarországon egyedülálló 3 szintes gigász, látványos elemekkel vár minden bátor jelentkezőt, akiknek az adrenalin a lételeme. Szakítva a hagyományokkal a torony felfelé terebélyesedik egészen 17 méter magasságig a tériszonyosok nagy örömére. A torony nem csak magasságával büszkélkedhet, hisz egy időben 120 fő is kalandozhat rajta. A nem mindennapi kikapcsolódás óriás hintával és 200 méteres Flying Fox csúszással lett megbolondítva, melyen bátran sikoltozhatnak baráti társaságok és családok egyaránt.

A páratlan élménnyel szolgáló Kristály torony a bükfürdői Caramell Premium Resort****superior saját cukrászműhelyének kertjében kapott helyett, így a nagy izgalmak után kedvezhetnek ízlelőbimbóiknak is. Kiváló sütemények és limonádék várják az édesszájú vendégeket, melyeket 225m2 teraszon fogyaszthatják el, csodálatos panoráma mellett.

Legyen szó csapatépítésről, konferenciáról, üzleti találkozóról, leánybúcsúról vagy csak egy pihentető wellness hétvégéről, amit extrém élménnyel akarnak gazdagítani Tornyunk áll rendelkezésükre.

Nyitva tartás
Április 1.- május 31. 10:00-16:00 (hétvégén 10:00-18:00)
Június 1.- június 31. 10:00-18:00
Július 1. - augusztus 31. 09:00-20:00
Szeptember 1. - november 5. 10:00-16:00

Természetesen megfelelő időjárási viszonyok esetén!
Letölthető árlista

Galériatorony pillanatok

Kristály ToronyMŰFÜVES LABDARÚGÓ PÁLYA

Szabadtéri kispályás labdarúgó pálya (20x40m), a Kristály Torony mászó- és kalandpark mellett.

Időjárástól független használatot, örökzöld környezetet és egy színvonalas állandó minőséget kínál. Az ilyen típusú sportburkolatokon bizonyítottan kisebb a sérülésveszély, szívesebben veszik igénybe a fiatalabb korosztályok is a balesetveszély kockázatának alacsonyabb foka miatt is.

A pálya két oldalán 2 méter magas kerítés került kiépítésre, a kapu mögötti részein 4 méter magas labdafogó háló került felállításra. A pálya teljesen körbekerített, magyar hivatalos kispályás labdarúgó mérkőzésekre alkalmas.

Várjuk amatőr csapatok, diákcsoportok, baráti társaságok jelentkezését egész évben. Pályabérlés: 5.000 Ft / óra
A Caramell Premium Resort szállóvendégei részére ingyenes!

Időpontegyeztetés: a Caramell Premium Resort Recepción valamint az oldal alján található elérhetőségek bármelyikén.

Kristály Toronycsapatépítő tréningek

Kis létszámú outdoor csapatépítés a Kristály Torony Kalandparkban Csapatépítő programunk során a résztvevők, 10 – 18 fő, biztonságos, szabadtéri körülmények között olyan élményekhez jutnak, amelyben megélhetik a csoport csapattá szerveződését.

A tapasztalati tanulás során a szereplők a megoldást nem külső személytől, vagy a trénertől kapják, hanem saját maguk tapasztalatai és próbálkozásaik feldolgozásából jutnak új ismeretekhez magukról és a társaikról, ezáltal formálódik a személyes kapcsolatuk egymás Irányába

Címünk:
9740 Bükfürdő, Nyárfa utca 2.

+36-94-558-030

info@kristalytorony.hu